Vi söker en redovisningsekonom med god erfarenhet där man agerar som stöd och delar kompetens med övriga medarbetare som arbetar med ekonomihandläggning.

Du kommer vara en av våra fem redovisningsekonomer där vi arbetar i team med olika uppdrag och med våra egna bolag.

De traditionella arbetsuppgifterna så som löpande bokföring, momsredovisningar, bokslut mm ingår i tjänsten.

En av våra kundbaser är bostadsrättsföreningar varför erfarenhet från ekonomisk handläggning av brf är en fördel, inte ett måste.

Som person är du strukturerad, ordningsam och administrativt organiserad. Ditt tankesätt präglas av service och affärsmässighet och du sätter alltid kunden i centrum.

En liten pedagogisk ådra kan vara en fördel i stöd och rådgivning till övriga redovisningsekonomer hos oss. Du fungerar lika bra i grupp som självständigt med en god känsla för ansvar och initiativtagande. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Vi arbetar i systemen Vitec, Fortnox och Lime-field, varför erfarenhet från dessa system är meriterande. Du ska hantera det svenska språket i både tal och skrift.

Vill du vara en i laget och utveckla dig själv i rollen som ekonom och kanske även i andra delar ska du söka dig till oss, vi har en spännande utveckling i vårt bolag som kan ge mer än en anställning.

Vi ser att du helst skickar in din ansökan till hej@estatecon.se. Vid frågor om tjänsten, ring eller maila Peter Glad på 070 346 87 38 eller peter.glad@estatecon.se.

Estate Concierge rund logotyp Publicerades av Estate Concierge
12 februari 2021

Fler nyheter

Grattis!

3 december 2021|

Vi säger grattis till Kalle som genomfört sin utbildning som fastighetstekniker. Bra jobbat!

Trevlig första advent

26 november 2021|

Nu har vi satt upp och pyntat granar hos våra bostadsrättsföreningar i både Norrköping och Linköping. Vi önskar alla våra [...]

2021-02-12T16:00:14+01:0012 februari 2021|
Till toppen