Som fastighetsskötare är du Estate Concierge ansikte ute på fältet och ansvarar för att hyresgäster och medlemmar känner sig nöjda och trygga. I rollen som fastighetsskötare ingår det att avhjälpa fel, utföra tillsyn, skötsel och underhåll samt enklare reparationer i fastigheterna.

I uppdraget ingår även gräsklippning och andra skötselåtgärder både in- och utvändigt.

Du ska ha en vilja att arbeta med skiftande arbetsuppgifter då arbetsdagarna ändras och varieras beroende på de felanmälningar som kommer in samt ha förmåga att göra rätt prioriteringar. Snabba omprioriteringar av inplanerade dagsuppgifter sker dagligen därför är det viktigt att ha en öppen inställning till detta.

För att vara aktuell för tjänsten som fastighetsskötare har du relevant arbetslivserfarenhet från likvärdigt arbete. Erfarenhet av att genomföra vecko- respektive månadsprov på brandlarm och/eller sprinkler är meriterande.

Du ska vara utåtriktad, flexibel och ha god samarbetsförmåga och tycka om att vårda sociala kontakter med hyresgäster och medlemmar. Vi lägger stor vikt vid din personlighet då vi arbetar nära varandra. För oss är din personlighet lika viktig som din kompetens.

B-körkort är ett krav.
Placering: Linköping.
Start enligt överenskommelse.

Du ska hantera det svenska språket i både tal och skrift.

Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Niklas Merits på niklas.merits@estatecon.se eller 070 792 06 46.

Ansökan skickas till: infolink@estatecon.se

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Estate Concierge rund logotyp Publicerades av Estate Concierge
22 februari 2024

Fler nyheter

Glad Påsk

28 mars 2024|

Vi vill passa på att önska alla en Glad Påsk! Kontoren i Norrköping och Linköping stänger kl 12 i dag [...]

2024-02-22T09:54:59+01:0022 februari 2024|
Till toppen