Vi skapar fastigheter med wow-känsla

Våra arbeten tar sig lite olika former men har minst en sak gemensamt: Tillsammans med dig som kund skapar vi kort- och långsiktig effekt och möjligheter att nå ytterligare kunder.

Våningsplan Amerika 3

Tillsammans med Fastpartner har vi fått möjligheten att utveckla ett våningsplan inom kv. Amerika 3. En av våra intressenter förstod vad vi menade. Fyra månader senare, tillsammans med riktigt bra entreprenörer, stod kontoret klart. Ja. -Det är samma lokal och bilderna är tagna i samma vinkel på samma plats. Det är en idé, en rejäl investering, gott samarbete och fyra månader som skiljer…

FÖREEFTER

Casall Showroom

Ett spännande uppdrag där hyresgästens krav på moderna kontorslokaler intill praktiska lagerytor var utgångsläget. Gamla utrymmen gavs nytt liv genom god planering och behovsanalys tillsammans med hyresgäst och fastighetsägare. Ja, det är samma lokal på bilderna. Det skiljer något år mellan dem bara. Med vår kunskap påverkar vi utvecklingen av fastigheter och hyresgäster. Det tycker vi är intressant och roligt. Dra lite i pilen så ser ni förvandlingen.

FÖREEFTER

R2P

Vad gör man med kalla äldre fabrikslokaler med lutande sprucket betonggolv? Varför inte etablera ett nytt koncept för träning och rehab? Här ser ni också ett exempel på hur en nedgången fabrik fått nytt liv. Det som inte syns är nytt värmesystem, ny ventilation och en fönsterrenovering som krävde rejäl fackkunskap. Inte en rät vinkel i hela byggnaden från start. Numera en av Norrköpings snyggaste träningscentra.

R2P före fastighetsutveckling av Estate ConciergeR2P efter fastighetsutveckling av Estate Concierge

Suez

Slitna, stora lokaler får nytt liv! Lokalen har bland fått nytt golv och ett förstklassigt laddningsrum för truckar har byggts upp. Kontorsdelen (som tyvärr inte syns på bilden) har fått en helrenovering tillsammans med omklädningsrum, dusch, wc, tvätt och bastu.

FÖREEFTER

Planer på att investera i fastigheter i Östergötland?

Då kan vi hjälpa er att göra en lyckad affär. Vi har mångårig erfarenhet från fastighetsaffärer vid både köp och sälj, strategisk planering, konceptutveckling och projektledning samt gedigen kunskap om Östra Götalandsregionen.

Tillväxtstråket Stockholm-Östergötland

Regionen förbereder sig för stor tillväxt när Sveriges genom tiderna största infrastrukturprojekt Ostlänken ska byggas. Missa inte chansen att investera i en av landets bäst positionerade geografier!

Vi har lokalsinne

Grunden i utvecklingsprojekt ligger i vår kunskap om regionen, vårt upparbetade kontaktnät med kunder och kommande hyresgäster och naturligtvis de regionala framtidsplanerna.

Brett, lokalt kontaktnät

Vid genomförande av utvecklingsprojekt leder vi ofta arbetet med uthyrning, upphandling, projektledning och inflyttning. Kompetenta samarbetspartners ger oss spetskompetens inom alla väsentliga områden.

Portfölj av lyckade projekt

Varje år genomför vi flera lyckade projekt där vi tillsammans med fastighetsägaren utvecklar koncept och strategier för stora eller små fastighetsbestånd – kommersiella eller privata.

Vi kan hjälpa er med allt som rör fastighetsutveckling:

  • Regional kännedom

  • Marknadsanalyser

  • Problemformuleringar

  • Köp och sälj

  • Strategisk planering

  • Konceptutveckling

  • Projektledning

  • Marknadskommunikation

  • Uthyrning

Intresserad av hur vi kan underlätta för just er?

Fler fastighetstjänster

Vi gillar när vi får förtroendet att jobba med helheten och långsiktigheten – då kommer vi verkligen till vår rätt. Just därför erbjuder vi en stor bredd av tjänster för er som fastighetsägare eller bostadsrättsförening.

Fastighetsförvaltning

Vi ser till att ni gör precis så mycket som ni själva vill – så tar vi gärna hand om resten.

BRF-förvaltning

Vi tar kampen mot stora drakar och dålig service! Få en glad styrelse, nöjda medlemmar och friska hus med vår förvaltning.

Uthyrning

Våra engagerade uthyrare med lokal marknadskännedom jobbar aktivt med att hyra ut vakanta ytor.

Facility Management

Behöver ni någon som tar hand om era hyresgäster? Våra tilläggstjänster får dem att trivas extra bra.

Estate Consulting logotyp

Ta hjälp av vårt systerbolag Estate Consulting för professionell kompetens inom bygg- och anläggningsprojekt.

Estate Economy logotyp

Estate Economy hjälper företag att få koll på sin ekonomi genom kompetent och komplett ekonomisk redovisning.