Engagerad samarbetspartner – på rätt plats!

Vi jobbar i dag med flera duktiga nationella fastighetsägare, med uppdraget att ta hand om deras fastigheter och fastighetsprojekt på bästa sätt. Vi gillar dessutom när vi får deras förtroende att jobba med helheten och långsiktigheten – då vi verkligen kommer till vår rätt. Vi hjälper till med strategi, fastighetsköp, konceptualisering av fastigheter/områden, fastighetsutveckling samt ekonomihantering, teknisk förvaltning och uthyrning.

Vi sätter dig eller din hyresgäst i högsätet

Vi har valt att vara tillgängliga. Vi har kontor både i Norrköping och Linköping. Här kan vi ta emot era hyresgäster i trevlig modern miljö, lösa frågor, skriva avtal med mera. Enkelt för Er – bra för oss!

Mångårig erfarenhet

Vi har mångårig erfarenhet från fastighetsaffärer vid både köp och sälj, strategisk planering, konceptutveckling och projektledning. Vi ser till att ni som kund gör precis så mycket som ni själva vill – så tar vi gärna hand om resten.

Rutinerade uthyrare

Vi arbetar aktivt med att hyra ut vakanta ytor. God lokal marknadskännedom och erfarenhet av all typ av uthyrning finns i bolaget, både kommersiella och privata. I vår värld är uthyrningen bara början på en lång affärsrelation.

Engagerad fastighetsskötsel

Vi är fastighetsägarens representant gentemot hyresgäster, entreprenörer och myndigheter. Vi erbjuder fastighetsskötsel, både invändig och utvändig. En viktig del i arbetet är att kunden ska känna igen sin fastighetsskötare.

Intresserad av hur vi kan underlätta för just er?