Som fastighetsförvaltare hos oss är du engagerad i våra kunders fastigheter och hyresgäster.Hela processen från uthyrning av lokaler till löpande förvaltning av hyresgästen dess lokal och kundens fastighet är det sammanfattande uppdraget.

Du är ansvarig för att upprätta, genomföra samt följa upp hyresavtal. Du säkerställer att Estate Concierge kunder får god service och information samt ansvarar för att myndighetskrav och lagar kopplade till fastighetsägande efterföljs.

Som person är du strukturerad, ordningsam och administrativt organiserad. Ditt tankesätt präglas av service och affärsmässighet och du sätter alltid kunden i centrum. Du fungerar lika bra i grupp som självständigt med en god känsla för ansvar och initiativtagande. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och din administrativa förmåga.

Du behöver inte ha en teknisk bakgrund men god kännedom om arbete med fastigheter är nödvändig. B-körkort är ett krav.

Du ska hantera det svenska språket i både tal och skrift utan anmärkning.

Skicka in din ansökan här på Facebook, alternativt kontakta Anders Strömlid på 070 617 22 60 eller anders.stromlid@estatecon.se

Estate Concierge rund logotyp Publicerades av Estate Concierge
14 september 2018

Fler nyheter

Vi behöver bli fler!

29 juli 2019|

Just nu letar vi efter ytterligare en fastighetsskötare samt en administratör/kundtjänst till Linköping. Läs mer om tjänsterna på vår Facebook-sida.

Visa fler
2018-12-18T11:34:21+02:0014 september 2018|