Som fastighetsförvaltare hos oss är du engagerad i våra kunders fastigheter och våra hyresgästers verksamhet samt boendes upplevelse. Vi har en nära kontakt med både fastighetsägare, lokalhyresgäster samt boende. Hela processen från att sälja in uppdrag mot nya och befintliga kunder till den löpande förvaltningen av fastigheten är det sammanfattande uppdraget.

Vi söker en person som har kundansvar för bl.a. våra uppdrag mot bostadsrättsföreningar. Det innebär att du har en löpande kontakt med styrelsen och säkerställer att vår leverans av fastighetsförvaltning är överensstämmande med avtal samt utför tjänster på styrelsens uppdrag i form av inhämtande av uppgifter, priser på åtgärder, kontakt med medlemmar/boende mm. Du kommer även att ha uppdrag som fastighetsförvaltare mot andra kunder än bostadsrättsföreningar.

Som person är du strukturerad, ordningsam och administrativt organiserad. Ditt tankesätt präglas av service och affärsmässighet och du sätter alltid kunden i centrum. Du fungerar lika bra i grupp som självständigt med en god känsla för ansvar och initiativtagande. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och din administrativa förmåga. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidigare arbete med bostadsrättsföreningar.

Vi söker uppdrag i hela östra Götaland men idag finns uppdragen huvudsakligen i Linköping och Norrköping.
Din placering blir i Linköping men uppdragen finns i både Linköping och Norrköping idag.
Uppdraget innebär deltagande i kunders styrelsemöten kvällstid.

Du behöver inte ha en teknisk bakgrund men god kännedom om arbete med fastigheter är nödvändig. B-körkort är ett krav.

Du ska hantera det svenska språket i både tal och skrift utan anmärkning.

Tjänsten är tillsatt men håll gärna utkik när vi behöver bli fler nästa gång!

Estate Concierge rund logotyp Publicerades av Estate Concierge
29 april 2020

Fler nyheter

God Jul!

24 december 2020|

Vi vill önska alla God Jul & Gott Nytt År! Glöm inte att ta hand om varandra

Load More Posts
2020-06-12T13:29:45+02:0029 april 2020|