Bostäder

Adelsvärdsgatan ligger mitt i centrala Åtvidaberg med allt vad det innebär. Ni har nära till handel och service, ni har nära till kommunikationer och det som händer på torget. Fastighetsägaren har förberett parkeringsplatser intill fastigheten vilket kan bokas när ni skriver på hyreskontraktet för en lägenhet. Minst 3 st restauranger inom gångavstånd om ni behöver avbrott i matlagningen, och därtill några trevliga caféer.

Butikslokal

Adelswärdsgatan 4 ligger mitt i centrala Åtvidaberg, närhet till restauranger, systembolag och andra serviceinrättningar och butiker. Perfekta butikslokaler på ca 400 respektive 900 kvm finns tillgängligt för nya hyresgäster. Lokalen är nyligen renoverad med nya ytskikt och det skapas den närmaste tiden både trygghetsboende, ytterligare servicefunktioner och andra typer av möjligheter som kommer att generera ökad tillströmning/kundunderlag.

Adress

Adelswärdsgatan 4–8, Trekanten 9, Åtvidaberg

Kontaktpersoner för Adelswärdsgatan 4–8

Felanmälan

Är du hyresgäst/medlem på Adelswärdsgatan 4–8 och vill göra en felanmälan är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst för snabbast möjliga hantering av ditt ärende.

Anders Strömlid

Partner
070-617 22 60
anders.stromlid@estatecon.seFler fastigheter som vi förvaltar

Vi jobbar i dag med flera duktiga nationella fastighetsägare, med uppdraget att ta hand om deras fastigheter och fastighetsprojekt på bästa sätt.