carlberg

Grundproblemet var bl a en hemsida med tydliga besvär med hackare. Man hade vidare flera olika domäner och separata siter med samma eller liknande information. En spridd målgrupp både geografiskt och behovsmässigt gjorde att vi beslutade att ta ett omtag tillsammans med Carlberg & Son.

cc-bolagsstrukturEfter en enklare grundanalys av de olika verksamheterna skapade vi en portfölj av varumärken/affärsområden och till det en sammanhållande identitet. En koncerngemensam plattform för all grafisk kommunikation togs fram och stod sedan som grund för det vidare arbetet med den digitala kommunikationen.

Fyra olika siter för fyra olika målgrupper…

Vi skapade en grund i de tekniska funktionerna som kunde underlätta deras vardag, t ex bokningsfunktioner, kontaktformulär osv. Till detta förstås en teknisk plattform/CMS för uppdateringar och kontinuerliga förbättringar, samt de viktiga bitarna för statistikinsamling och analys av trafiken.

Nu har vi tillsammans påbörjat resan mot ytterligare marknader, språkversioner finns på plats på några av siterna, och det syns redan en ökad trafik.

…Och vi kan verkligen rekommendera en långhelg i Strömkojan i Ytterhogdal – balsam för själen och kroppen! LÄNK!