Konsultuppdrag och byggprojektledning

 

Vi är ett litet expansivt företag mitt i ett växande Östergötland. Vi bistår med vår kompetens i alla typer av projekt inom bygg- och anläggningsprojekt såsom bostäder, lager, industri, kontor och butiker. Vi har mångårig erfarenhet från byggprojektledning, entreprenadverksamhet, fastighetsutveckling, konceptutveckling och strategisk planering. Vårt mål är att etablera oss som regionens mest eftertraktade konsultbolag inom byggprojektledning.

Vi är en del av Estate-gruppen, som består av Estate Concierge, Estate Concierge Linköping och Estate Consulting. Med ett brett och nära samarbete inom fastighetsförvaltning, ekonomisk förvaltning, koncept/kommunikation och projektutveckling erbjuder vi kunderna ett komplett utbud av tjänster.

Vid anpassningar, tillbyggnad, nybyggnation eller ombyggnad gör vi kostnadsberäkningar och utredningar/offerter tillsammans med väl utvalda arkitekter. Vi medverkar vid upphandling av underkonsulter och entreprenörer samt bistår med ramhandlingar och projekteringsledning.

Vi har lösningen på era expansionsplaner – och en sak till, vi vet hur man skapar fastigheter både med wow-faktor, men även som är enkla att förvalta. Vi tänker på kostnaden under hela fastighetens livslängd. Vi har er nästa byggledare för att styra projektet – i rätt tid, till rätt kostnad och med rätt kvalitet!

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi skapat ett nationellt showroom av ett gammalt färglager, hur vi uppdaterade ett hus från 1920 till ett modernt träningscenter och hur vi skapar marknadsmässiga visioner för hela kvarter och bestånd.